SHIPPING & RETURNS

SHIPPING POLICY

Bestellingen worden, na ontvangst betaling, binnen de 7 a 10 werkdagen gratis verzonden/persoonlijk bezorgd in België en Nederland.

Levering in andere landen is mogelijk. Stuur ons een berichtje indien je hiervoor prijs wenst te ontvangen. info@mel-lasers.com

RETURNS & EXCHANGE POLICY

Retour

 

Iedere bestelling kan, zonder aanbetaling van een boete en zonder opgave van redenen, mits nog niet verzonden, binnen vierentwintig (24) uur nadat u de bestelling heeft geplaatst, worden geannuleerd. Wij verzoeken u daartoe een e-mail te sturen naar info@mel-lasers.com Uw order annulering zal per e-mail bevestigd worden.

Bij een geleverde bestelling heeft u 14 dagen na ontvangst op het afleveradres de tijd om het product aan te melden via info@mel-lasers.com.

Toch voor retours en/of ruilingen gelden enkele voorwaarden:

1. De artikelen nog in originele staat van verzending zijn, niet gebruikt, onbeschadigd, voorzien zijn van aangehechte labels en in originele verpakking worden geretourneerd. Mocht het geretourneerde product niet aan deze voorwaarden voldoen dan zijn wij niet verplicht om het volledige aankoopbedrag te vergoeden.

2. Indien een artikel niet aan de overeenkomst voldoet en tijdig door de klant met opgaaf van redenen bij ons is aangemeld, heeft de klant recht op vervanging of herstel van het ontbrekende.

3. Je retour zal na ontvangst van het retour per e-mail bevestigd worden.

4. De klant is gehouden de te retourneren artikelen op eigen kosten te verzenden. Retouren, welke per post verzonden worden, dienen ten alle tijde voldoende te worden gefrankeerd, onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen en derhalve niet gecrediteerd.

5. Je hebt de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst voldoen, en eventuele schade, gebreken en of afwijkingen aan MEL-Lasers te melden.

5. MEL-Lasers accepteert uitsluitend retours die zoals hierboven beschreven wijze aangemeld zijn. Retouren die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd.

 

Uitsluiting van herroepingsrecht

Uitgesloten van retour en omruiling zijn:

1. Verbruiksartikelen met houdbaarheid datum

2. Op maat gemaakte producten en/of aanpassingen aan product in opdracht van de klant

 

U ontvangt een bevestiging per e-mail zodra wij uw zending hebben ontvangen en afgehandeld. Mits voldaan, ontvangt u binnen 5 dagen het volledige orderbedrag.