Waarom laser ontharing de beste methode is

 

laser-ontharing-mel-lasers-diode kopiëren.jpg

Laser ontharing is de beste methode voor permanente ontharing. Klaar om te leren waarom?

 

Hier zijn slechts enkele van de voordelen van een laser ontharing behandeling:

1. Het is snel

Als het een snelle oplossing is waarnaar u op zoek bent,

is laser ontharing de snelste manier om van ongewenst haar

af te komen.

 

U zult meerdere behandelsessies moeten ondergaan, maar de

meeste sessies duren slechts enkele minuten. Hoe kleiner het

behandelgebied, hoe minder tijd u onder de laser doorbrengt.

 

2. Het is minder pijnlijk dan andere ontharingsmethoden

Laser ontharing is een stuk minder pijnlijk dan de meeste mensen

denken. Veel mensen stellen het gelijk aan het gevoel een elastiekje

tegen de huid te klikken.

 

Afhankelijk van uw pijngrens, vindt u het misschien een beetje ongemakkelijk, maar de sessies zijn zo snel dat de meeste mensen het gemakkelijk vinden om te verdragen.

 

3. Het is precies

Laser technologie is ongelooflijk nauwkeurig, waardoor laser ontharing ideaal is voor mensen die zich willen richten en een paar specifieke haren willen verwijderen.

 

Dit maakt het een geweldige optie, zelfs als je kleine haargebieden rond de wenkbrauwen, bovenlip, neus, bikinilijn of haarlijn wilt verwijderen.

 

4. Het kan haar van elk deel van het lichaam verwijderen

Met uitzondering van de wimpers kan laser ontharing op elk deel van het lichaam worden uitgevoerd.

 

Het is vooral ideaal voor de rug en de bikinilijn, die moeilijk te bereiken zijn met scheermesjes en extreem pijnlijk om te waxen.

 

5. Het voorkomt ingegroeide haartjes

Scheren, harsen en andere ontharingsmethoden kunnen ingegroeide haartjes veroorzaken. Als je last hebt van ingegroeide haartjes, is laser ontharing een uitstekende optie.

 

Door het haar bij de wortel te vernietigen, hoef je je nooit zorgen te maken dat die vervelende haartjes weer ingroeien of terugkrullen in het lichaam en ingegroeid raken.

 

6. Het voorkomt dat u opnieuw moet groeien

Bij sommige methoden, zoals harsen en epileren, moet u tussen de sessies een beetje hergroei doorstaan. Met laser ontharing kunt u te allen tijde genieten van een gladde, haarvrije huid.

 

7. Het is een lange termijnoplossing

De meeste mensen zien blijvende, resultaten bij laser ontharing. In sommige gevallen heeft u na een een jaar of enkele jaren een bijwerking nodig, maar het blijft een van de beste beschikbare lange termijnoplossingen.

 

U zult minimaal een blijvende vermindering van de haargroei zien die na verloop van tijd gemakkelijker te onderhouden is.

 

Omdat het een lange termijnoplossing is, is het ook kosteneffectief. In de loop van je leven kun je honderden of zelfs duizenden euros besparen, omdat er geen maandelijkse wax of scheermesjes meer nodig zijn.

Onze bestseller 

Onze M.E.L DIODE ICE LASER is een Ultra power diodelaser triple wave. Deze diodelaser geschikt voor ontharingsklinieken, dermatologen en schoonheidssalons werkt op basis van drie krachtige diode golflengten en is hiermee de krachtigste diodelaser in zijn soort en behoort tot de Power diode lasers.

 

De M.E.L DIODE ICE lasers is ontworpen voor haarreductie op het gelaat en lichaam, maar het apparaat is veelzijdig. De M.E.L DIODE ICE LASER Ultra power triple wave werkt efficiënt, geeft nauwelijks ongemak voor uw cliënt en zorgt altijd voor een superieur resultaat.

Wij begrijpen dat de aanschaf van de MEL diode laser een grote investering voor jouw praktijk kan zijn, maar het is ook een hele rendabele investering. Wil jij weten hoe jij je praktijk kunt laten groeien? Vul hieronder je gegevens in voor een vrijblijvende afspraak.

DIODE-LASER-MEL-LASERS-LEASING kopiëren.jpg

Registratie

Neem de tijd om de onderstaande informatie in te vullen om je te registreren.